MEB-ÖYP Bilgilendirme Toplantısı 11.12.2012

11 Aralık 2012 saat 10:30’da Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda yurt dışına gönderilecek olan MEB ve ÖYP Bursiyerlerinin eğitimleri sonunda yurt dışına çıkış ve yurt dışı tercih süreçleri ile ilgili Prof. Dr. Zikri ALTUN tarafından bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Prof. Dr. Zikri ALTUN MEB ve ÖYP Bursiyerlerine yurt dışı eğitimleri ve tercihleriyle ilgili çok yararlı bilgiler içeren bir sunum gerçekleştirdi. Kendi bilgi ve deneyimlerini de kattığı sunum MEB-ÖYP Bursiyerleri tarafından dikkatle izlendi.

Prof. Dr. Zikri ALTUN'un sunumunun ardından soru-cevap bölümüne geçilerek, MEB ve ÖYP Bursiyerlerinin yurt dışı eğitim ve tercihleri ile ilgili yönelttikleri soruları cevaplandırıldı.

Bilgilendirme Toplantısının bitiminde Prof. Dr. Zikri ALTUN'a bir buket çiçek takdim edildi.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 20.11.2014 15:25:33 tarihinde güncellenmiştir.