YÖKDİL-YDS Sınavına Hazırlık Programı

YÖKDİL-YDS SINAVINA HAZIRLIK PROGRAMI

Eğitim programımız Yabancı Diller Yüksekokulunun deneyimli hocaları tarafından verilecektir.

PROGRAMIN AMACI

-Katılımcılara, YÖKDİL-YDS sınavının gerektirdiği gramer bilgisini öğretmek,

-Kelime hazinelerini gerekli seviyeye getirmek,

-Katılımcıların sınavda kullanılan soru tipleri ile çalışmalarını sağlamak  ve soruları mümkün olan en kısa süre içinde yanıtlayabilmeleri için gerekli yaklaşımları tanıtmak,

-Katılımcıların dikkatini soruları çözerken yapmış oldukları hatalar konusuna da çekerek bu hataların bertaraf edilmesini sağlamaktır.

PROGRAMIN İÇERİĞİ

Sınav için gerekli gramer ve kelime bilgisini kazandırmak üzere hazırlanmış materyaller kullanılacaktır.  Bu materyaller sınava yönelik olarak hazırlanmış soruları ve gerçek sınav sorularını kapsayacaktır.

-Soruların çözümünde öğrenciler aktif olarak yer alacaktır.

-Belirli dönemlerde deneme sınavları yapılacaktır.

Gramer, kelime bilgisi ve okuduğunu anlama becerisinin

geliştirilmesine yönelik çalışmalar başlangıçtan sınavın yapılacağı haftaya kadar yoğun bir şekilde devam edecektir.

YÖKDİL-YDS PROGRAMLARININ ÜCRETLERİ:

Uzun Program en az B1-1 düzeyinde olan öğrencilerden oluşacak 140 saatlik bir programdır. Program ücreti 2800 TL'dir.

Kısa Program en az B2-1 düzeyinde olan öğrencilerden oluşacak toplam 63 saatlik bir kurstur. Program ücreti 2000 TL'dir.

İndirim detayları için lütfen ana sayfadaki Kayıt ve Ödemeler linkini tıklayınız.

Ön Kayıt İçin İletişim

Program Koordinatörü

Sanem Öztürk

yadyomusem@gmail.com

YADYO Eğitim Programları Koordinasyon

0216 777 29 42

0216 777 29 43

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 18.03.2021 12:11:54 tarihinde güncellenmiştir.