Hizmet İçi Eğitim Toplantıları

İngilizce Birimi Hizmet İçi Eğitim Toplantıları:

29 Eylül 2023 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Birimi Akademik Gelişim Komitesi (PDC) tarafından, birime katılan yeni öğretim görevlilerine; Yabancı Dil Eğitimi Konuşma becerisi temel prensip, işleyiş ve yaklaşımları konularında bilgilendirme yapmıştır. Değerlendirme ölçütleri esas alınarak örnek konuşma performans videoları izlenip, değerlendirildiği bir çalıştay düzenlemiştir.

s23_011.jpg (142 KB)s23_012.jpg (116 KB)

28 Eylül 2023 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Birimi Akademik Gelişim Komitesi (PDC) tarafından, birime katılan yeni öğretim görevlilerine; Akademik Yazma becerisi temel prensip ve işleyişi konusunda bilgilendirme yapmıştır. Değerlendirme ölçütleri esas alınarak örnek makalelerin değerlendirildiği bir çalıştay düzenlemiştir.

s23_010.jpg (195 KB)

27 Eylül 2023 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Birimi Müfredat Komitesi tarafından 2023-2024 akademik yılı A Program müfredat, süreç, işleyiş ve kullanılacak çevrimiçi uygulama ve platformlar konularında eğitim vermiştir.

s23_008.jpg (118 KB)s23_009.jpg (208 KB)

26 Eylül 2023 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Birimi Müfredat Komitesi tarafından 2023-2024 akademik yılı B Program müfredat, süreç, işleyiş ve kullanılacak çevrimiçi uygulama ve platformlar konularında eğitim verilmiştir.

s23_007.jpg (138 KB)s23_006.jpg (196 KB)

25 Eylül 2023 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Birimi Akademik Gelişim Komitesi tarafından birime katılan yeni öğretim görevlilerine; yüksekokul prensip ve işleyişi konularının esas alındığı oryantasyon eğitimi verilmiştir.

s23_004.jpg (127 KB)s23_005.jpg (129 KB)

Akademik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı (XVI)

Akademik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı (XV)

Akademik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı (XIV)
Akademik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı (XIII)
Akademik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı (XII)
Akademik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı (XI)
Akademik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı (X)
Akademik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı (IX)
Akademik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı (VIII)
Akademik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı (VII)
Hochschulinterne Fortbildung "Methodik-Didaktik in den Vorbereitungsklassen"
A1 Dil Düzeyi Kapsamı ve Değerlendirmesi
Akademik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı (VI)
Akademik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı (V)
Akademik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı (IV)
Akademik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı (III)
Akademik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı (II)
Akademik Hizmet İçi Eğitim Toplantısı (I)

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 24.11.2023 09:49:47 tarihinde güncellenmiştir.