Seminerler

Fotoğraf Galerisi için tıklayınız Up

s23_003.jpg (47 KB)

21 Eylül 2023 tarihinde, Uzman Eğitici Dr. Semih İrfaner tarafından ‘Okuma Becerilerini Keşfetmek’ (Exploring Reading Skills) adlı seminer iki oturum olarak yapılmıştır. Okuma becerisinin yabancı dil eğitim sürecindeki önemi, Avrupa Dil Portföyüne Göre Dil Yetkinlikleri Çerçevesi (CEFR) kapsamında B2 seviyesi okuma beceri tanım, hedef ve sınırları vurgulanmıştır. Kullanılan kaynak materyallerdeki bağlamsallık ve aşinalık içeren bölümler esas alınarak, amaçları ve ele alınma yöntemleri hakkında konuşulmuştur.

s23_001.jpg (89 KB)s23_002.jpg (88 KB)

20 Eylül 2023 tarihinde, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Polat, dinleme becerisi kapsamında not alma/tutma esasları ve yöntemleri konusunda bir seminer vermiştir. Dinleme becerisinin hedef alındığı derslere entegre edilebilecek etkinlikler ve dinleme becerisi öğretimini güçlendirecek güncel teknolojik uygulamalar hakkında konuşulmuştur.

yasemin-yaglikci.jpg (126 KB)

10 Aralık 2019 saat 13.30'da İktisat Fakültesi Nihad Sayar Seminer Odasında Uzman Psikolog Yasemin YAĞLIKÇIBilinçli Farkındalık isimli bir eğitim vermiştir.

10-11 Haziran 2019 tarihlerinde M.Ü. YADYO toplantı salonunda Fransız Konsolosluğu Fransız Dili İşbirliği Ateşesi Sayın Virginie Villechange, Fransızca Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Füsun Saraç, İstanbul Fransızca Öğretmenler Derneği Başkanı Doç. Dr. Yaprak Türkan Yücelsin Taş ve M.Ü. YADYO Fransızca Eğitim Koordinatörü Öğr. Gör. Aylin Şenalp tarafından ortaklaşa bir formasyon düzenlenmiştir.

Formasyon, Lumière Lyon II Üniversitesi Öğr. Gör. Formatör Hervé DESCHAMPS tarafından verilmiştir.

Detaylar için tıklayınız.

Tony GURR tarafından 16.04.2019 saat 13:00'de Yabancı Diller Yüksekokulu idari Bina Konferans Salonunda "Listening- The Cinderella of all the skills" isimli bir seminer düzenlenmiştir.

26.03.2019 saat 12:00'de Uzman Eğitici Teresa DOĞUELLİ tarafından Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda "What’s old? What’s new? What’s hone out with the bathwater?" isimli bir seminer düzenlenmiştir.

20 Mart 2019 tarihinde Enstitü Binası B006 nolu Anfide Pearson Eğitim Çözümlerinden İş Geliştirme Uzmanı Fatih Özer Pearson Test of English Academic tanıtımını gerçekleştirmiştir.

Tony GURR tarafından 05.03.2019 saat 11:00'de Yabancı Diller Yüksekokulu idari Bina Konferans Salonunda "From Learner-Centered Classroom To Learner Autonomy" isimli bir seminer düzenlenmiştir.
Christopher VASILIOU tarafından 17.01.2019 saat 11:00'de Yabancı Diller Yüksekokulu idari Bina Konferans Salonunda "Enchancing Student ' Higher-Order Thinking Skills in ELT Classroom" isimli bir seminer düzenlenmiştir.
Önceki Dönem Seminerler

Fotoğraf Galerisi

Yukarı

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 24.11.2023 09:26:21 tarihinde güncellenmiştir.