I. Grup TMV Bursiyerleri Eğitimlerine Başladı

İnsanlığın ortak birikim ve değerlerini esas alarak örgün ve yaygın eğitim hizmetleri vermek ve geliştirmek amacıyla kurulan Türkiye Maarif Vakfı’nın yurt dışına göndereceği idareci ve öğretmenlerin yabancı dil eğitimleri MÜSEM üzerinden Marmara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda yapılmaya başlandı.
İlk etapta16 bursiyerin Fransızca eğitimleriyle başlayan süreç dâhilinde Türkiye Maarif Vakfı Eğitim Teknolojileri ve ARGE daire Başkanı Şükrü Koç ile aynı dairede uzman yardımcısı olarak görev yapan Hatice oymacı eşliğinde bursiyerler Marmara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’na geldiler. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Harun Duman ve müdür yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Tekçe tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. Fransızca eğitim koordinatörü Aylin Şenalp ve diğer öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantının ardından ilk derse verilmeye başladı. Hafta içi ve hafta sonu gerçekleşecek yoğun programla bursiyerlerin Fransızca öğrenmelerine imkan tanınacak.
Daha önce de MEB ve ÖYP’ye yönelik yoğun yabancı dil eğitimi veren MÜ-YADYO bu alandaki bilgi ve deneyimini TMV ile paylaşmaktan büyük onur duyacaktır.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 12.04.2017 14:24:10 tarihinde güncellenmiştir.