Almanca İşletme & Almanca İşletme Enformatiği Bölümü Tanıtım Toplantısı

Marmara Üniversitesi Almanca İşletme Bölümü ve Almanca İşletme Enformatiği Bölümleri ile Almanca Hazırlık Birimindeki öğrencilerin buluşma toplantısı 20.04.2016 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleşmiştir. İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert’in açılış konuşması yaptığı toplantıda,
Almanca İşletme Bölümünden Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Zamantılı Nayır bölümü tanıtan bir konuşma yapmıştır.Prof. Dr. Dilek Zamantılı Nayır’ın konuşmasının ardından Almanca İşletme Enformatiği bölümünden Yrd. Doç. Dr. Deniz Herand bölüme ilişkin bilgi vermiştir.  Yaptıkları konuşmalarda bölümlerdeki öğretim elemanları bölümlerinin beklentileri, gelecekteki kariyer seçenekleri ve Erasmus programı hakkında bilgiler vermişlerdir.
Almanca İşletme bölümünden Doç. Dr. Çağla Cömert, Yabancı Diller Yüksekokulundan Müdür Yardımcılarımız Prof. Dr. Leyla Coşan ve Doç. Dr. Mahmut Tekçe’nin ve Almanca Hazırlık Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Hayriye Kiraz’ın katıldığı toplantıya,
Almanca Hazırlık Biriminden Almanca İşletme ve Almanca Enformatik öğrencileri yoğun bir katılım sağlamışlardır.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 17.01.2018 15:47:21 tarihinde güncellenmiştir.