ESKİ ve YENİ KAYITLI ÖĞRENCİLERİN MÜYYES GÜZ SINAV YERLERİ 2019

2019 YKS ile Marmara Üniversitesi'ni kazanan ve 2018 kayıtlı öğrencilerden kısmen ya da tamamen yabancı dilde öğrenim yapan bölümlere kayıt olan öğrenciler için yabancı dil yeterlilik sınav tarihleri aşağıdadır.

SINAV SALON YERLERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

MÜYÖS ÖĞRENCİLERİ SINAV YERLERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

MUAFİYET BELGELERİ SONUÇLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

SINAV SONUÇLARINIZI 13.09.2019 TARİHİNDEN SONRA BYS HESABINIZDAN ÖĞRENEBİLİSİNİZ.

Birim

İngilizce:

10 Eylül 2019, 10:00, Göztepe Yerleşkesi

- Bu sınav aynı zamanda seviye tespit sınavı olacaktır. 60 Puan ve üstü alan öğrenciler 1. sınıfa başlayacaktır.

- 60 puanın altında alan öğrenciler ise seviyelerine göre sınıflara yerleşecektir.

** Sınıflara yerleştirilen öğrenciler daha sonradan değişiklik yapamayacaktır. **

Almanca:

11 Eylül 2019, 10:00, Göztepe Yerleşkesi (Hiç Almanca Bilmeyen Öğrencilerin Bu Sınava Girmesine Gerek Yoktur. En Alt Seviyeden Hazırlık Okuluna Başlayacaklardır.)

Fransızca:

11 Eylül 2019, 10:00 (Yazılı) / 12 Eylül 2019, 10:00 (Sözlü), Göztepe Yerleşkesi (Hiç Fransızca Bilmeyen Öğrencilerin Bu Sınava Girmesine Gerek Yoktur. En Alt Seviyeden Hazırlık Okuluna Başlayacaklardır.)

Üniversitemize yeni kayıt yaptıran ve yabancı dilde öğrenim yapan bölümler için yapılacak yeterlilik sınavına girecek veya Yabancı Diller Yüksekokulu'nda Hazırlık öğrenimi görecek öğrenciler tarafından sıkça sorulan sorular ve yanıtları için lütfen tıklayınız.