2020-2021 Akademik Yılı Duyuruları

MARMARA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI UZAKTAN EĞİTİM DERS YÖNERGESİ

MÜYYES GÜZ SINAV SONUÇLARI

MÜYYES GÜZ SINAV SONUÇLARI BYS SİSTEMİNE AKTARILMIŞTIR. BYS HESABINIZA GİRİŞ YAPARAK KONTROL EDEBİLİRSİNİZ.

İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK OKUYACAK ÖĞRENCİLER İÇİN TIKLAYINIZ.

İngilizce hazırlıkta hangi kurda devam edeceğinizi YADYO Moodle sayfamızdaki listeden öğrenebilirsiniz.

(Lisans öğrencilerinin A Kuru ve B kuru sayfalarına bakmaları, Önlisans öğrencilerinin ise D kuru sayfasına bakması gerekmektedir. )

Fransızca hazırlık birimi öğrencilerinin dikkatine

2020-2021Eğitim öğretim yılı uzaktan eğitim ders saatleri, Sınıf listeleri, sınıflar, ders saatleri ve kullanılacak kitaplarla ilgili bilgiler için Yüksekokulumuzun Moodle sayfasına girmeniz gerekmektedir.

https://moodle.ydil.marmara.edu.tr adresine giderek size iletilen kullanıcı adı ve şifreyle YADYO Moodle sistemine giriş yapınız. Hazırlık okulu sekmesinden Fransızcayı seçiniz ve Genel bilgiler sekmesinden yukarda söz edilen bilgilere ulaşınız.

2020-2021 döneminde okutulacak kitapları YADYO MOODLE sisteminden öğrenebilirsiniz.

YADYO MOODLE sistemine nasıl giriş yapılır