Marmara Üniversitesi Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı

Tamamen ya da kısmen yabancı dille eğitim yapan programlarda birinci sınıfa başlayabilmek için yapılan Marmara Üniversitesi Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı (MÜYYES) aşağıdaki tarihlerde gerçekleştirilecektir:
BİRİM
SINAV TARİHİ
YÖNERGE
 FRANSIZCA  28 Eylül 2020 10:00 FRANSIZCA YÖNERGESİ
 ALMANCA  29 Eylül 2020 10:00 ALMANCA YÖNERGESİ
 İNGİLİZCE  30 Eylül 2020 10:00 iNGİLİZCE LİSANS YÖNERGESİ iNGİLİZCE ÖNLİSANS YÖNERGESİ

Sınavlar çevrimiçi (online) olarak YADYO MOODLE üzerinden yapılacaktır.

İsteğe bağlı (kontenjan dahilinde) hazırlık eğitimi almak için başvuru yapmış öğrenciler MÜYYES-Güz'e girmeyecektir.

Arapça yeterlilik sınavı ve hazırlık programı İlahiyat Fakültesi tarafından yürütülmektedir.

Lütfen ayrıntılı bilgi için web sitemizi takip ediniz.

Sınavlar çevrimiçi (online) olarak YADYO MOODLE üzerinden yapılacaktır.

Lütfen ayrıntılı bilgi için web sitemizi takip ediniz.