2022-2023 HAZIRLIK SINIFLARI ESKİ ve YENİ ÖĞRENCİ MÜYYES GÜZ SINAV YERLERİ

FRANSIZCA HAZIRLIK YENİ ÖĞRENCİ SINAV YERLERİ

İNGİLİZCE HAZIRLIK ESKİ ÖĞRENCİ SINAV YERLERİ

İNGİLİZCE HAZIRLIK YENİ ÖĞRENCİ SINAV YERLERİ

* Sınav listeleri ada göre sıralanmıştır.

* Almanca sözlü sınavı 16.09.2022 saat 13.00'da Nihad Sayar Binası 2. katında yapılacaktır.

* Fransızca sözlü sınavı 15.09.2022 saat 13.00'da Nihad Sayar Binası 4. katında yapılacaktır.

* Gireceği yabancı dili hiç bilmeyen öğrencilerin bu sınava girmesine gerek yoktur. Sınava girmeyen Almanca ve Fransızca hazırlık öğrencileri en alt seviyeden hazırlık eğitimine başlayacaklardır. Sınava girmeyen ve sınavdan 59 ve altında puan alarak başarısız olan İngilizce hazırlık öğrencileri ise 19.09.2022 tarihinde yapılacak olan online seviye belirleme sınavına girerek hazırlığa yerleşeceklerdir.

MUAFİYET BELGELERİ SONUÇLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ NOT: *SINAVA GELİRKEN EVDEN ÇIKIŞ SAATİNİZİ TRAFİK DURUMUNU DİKKATE ALARAK BELİRLEYİNİZ.

**DGS İLE KAYITLANAN ÖĞRENCİLER KAYITLANMA SÜREÇLERİ DEVAM ETTİĞİNDEN BU SINAVA GİREMEYECEKLERDİR.  AYRICA BİR SINAV TARİHİ BELİRLENEREK WEB SAYFAMIZDAN DUYURULACAKTIR.