2020-2021 YAZ OKULU DUYURUSU

Yaz okulu.jpg (48 KB)

• 2019 – 2020 ve 2020 - 2021 Eğitim – Öğretim yılında Marmara Üniversitesi Almanca, Fransızca ve İngilizce Hazırlık sınıfı öğrencilerinden  başarısız  olanlara yönelik açılacak olan yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrencilerin kesin kayıt tarihleri yukarıdaki tabloda belirtilmiştir. Yaz okuluna girmek isteyenlerin bu tarihler aralığında katkı paylarını yatırmaları yeterlidir. Ayrıca herhangi bir kayıt işlemi yapmalarına gerek yoktur.

• Harç (Katkı payı, materyal ücreti) yatıracak öğrenciler 28.06.2021 - 30.06.2021 tarihleri arası HALKBANK ATM’lerinden ödeme yapabilirler.

• Harç miktarını, harç durumunuzu sorgulamak ve kredi kartıyla ödeme yapmak için https://harc.marmara.edu.tr/  sitesinden ÖĞRENCİ NUMARANIZLA ödeme yapabilirsiniz.

• NOT: Almanca Fransızca ve İngilizce Birimlerinde yaz okulu açılabilmesi için an az 15 kişilik kontenjan şartı bulunmaktadır. Kontenjan dolmadığı taktirde yaz okulu açılmaz ve yatırılan harç ücreti geri ödenir.