Fransızca Birimi Müfredat Geliştirme ve Ölçme Değerlendirme Komisyonları Toplantısı

Yüksekokulumuzda Müdür Yardımcılarının katılımıyla 01 Aralık 2014  tarihinde Fransızca hazırlık programına yönelik Materyal Geliştirme ve Ölçme-Değerlendirme süreçlerinin ele alındığı toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Fransızca hazırlık birimi müfredat geliştirme komitesi, ölçme-değerlendirme  komitesi üyeleri ve tüm okutmanların yanı sıra Atatürk Eğitim Fakültesi Fransızca Öğretmenliği Anabilim Dalı, Fen-Edebiyat Fakültesi Fransızca Mütercim-Tercümanlık Bölümü ve Siyasal Bilgiler Fakültesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümünden uzman hocalar katkı sağladılar.

Toplantıda, Fransızca hazırlık birimindeki süreçlerin genel tablosunun değerlendirilmesinin ardından, iyileştirme ve geliştirmeye yönelik hedefler belirlenmiş, yeni pilot proje ve uygulamalara başlanmasına karar verilmiştir. Konuya ilişkin toplantılar, uzman hocaların katılımıyla, düzenli aralıklarla sürdürülecektir.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 02.12.2014 14:53:42 tarihinde güncellenmiştir.