Genç Tur ve Bilimevi Akademik Destek Merkezi Toplantısı

Genç Tur ve Bilimevi Akademik Destek Merkezi ile 17.02.2015 tarihinde Almanca Hazırlık Birimi’ne yönelik gerçekleştirilen toplantıda, öğrencilerin Almanca dil düzeylerini geliştirmeleri için Genç Tur ve Bilimevi Akademik Destek Merkezi desteği ile yararlanabilecekleri olanaklar tanıtıldı. Bilimevi Akademik Destek Merkezi Eğitim Danışmanı Gülçin Taşkın,  dil okulları ve Genç Tur’dan Derya Salgar ise yurt dışı çalışma kampları ile ilgili bilgi verdi.

Geçen sene Portfolyo çalışması birinciliği ile Konstanz’da dil okulu ödülü alan Filiz Terzioğlu adlı öğrencimiz, Almanya’daki deneyimlerini ve dil okulunun kendisine katkılarını paylaştı. Genç Tur’un 2014-2015 öğretim yılında Almanca Hazırlık Birimi’ne vereceği ödüller ise şu şekilde duyuruldu: Akademik başarı ve portfolyo çalışması birincisine 1 adet dil okulu ödülü, Kültür haftası etkinliklerindeki en iyi ilk üç performansa da 1’er adet çalışma kampı ödülü verileceği belirtildi.

Ayrıca, video ve slayt sunumu eşliğinde Inter Rail ile ilgili bilgilerin de aktarıldığı toplantının sonunda yapılan çekilişte, 3 öğrencimiz uluslararası öğrenci kartı almaya hak kazandı.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 27.03.2015 13:50:25 tarihinde güncellenmiştir.