Fransızca Hazırlık Birimi Komiteler Toplantısı

21 Ocak 2015 tarihinde, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Murat Demirkan, Fransızca Hazırlık Birimi Komiteleri’nin koordinatörleri ve üyeleriyle bir toplantı yapmıştır. Ölçme-Değerlendirme Birimi, Akademik Gelişim, Eğitim-Araştırma Projeleri, Müfredat ve Materyal Geliştirme, Sosyal Sorumluluk Projeleri ve Öğrenci Kulüpleri komitelerinin içeriği, işleyişi ve gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi alan Sayın Prof. Dr. Murat Demirkan, bu komitelerin varlığının, yabancı dil eğitimi veren bir birimde taşıdığı önemi vurgulamış ve daha sağlıklı işleyebilmeleri ve daha aktif hale gelebilmeleri için gerekli her türlü desteği sağlayacağını ifade etmiştir. Komite Koordinatörlerinin gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri değerlendiren müdürümüz, ayrıca bu toplantı vesilesiyle,  teknolojik yeniliklerin yakından takip edilmesinin dil eğitiminin ayrılmaz bir parçası olduğunun önemle altını çizmiş ve bu konuda gerçekleştirmeyi planladığı inovasyon oluşumunu Fransızca Hazırlık Birimi’nin komite üyeleriyle paylaşmıştır.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 03.02.2015 10:28:53 tarihinde güncellenmiştir.