III. Yaz Üniversitesi Etkinliği Toplantısı

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Murat Demirkan, 22-26 Haziran 2015 tarihlerinde Marmara Üniversitesi'nde düzenlenecek olan,  III. YAZ ÜNİVERSİTESİ ETKİNLİĞİ ("Université d'Eté") ile ilgili bilgilendirme toplantısını 24.01.2015 tarihinde düzenlemiştir. Bu toplantıya, İstanbul Fransızca Öğretmenleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Gümüş, İstanbul Fransızca Öğretmenleri Derneği Genel Sekreteri Yrd. Doç Dr. Yaprak Türkan Yücelsin Taş, İstanbul Fransız Kültür Merkezi / Fransız Dili İşbirliği Ataşesi Marie-Christine Jung, İzmir Fransızca Öğretmenleri Derneği Başkanı Başak Çiftçioğlu, İzmir Fransız Kültür Merkezi Kurs Müdürü Güzin Bozduman, Ankara Fransızca Öğretmenleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Eroğlu ve Fransa Ankara Büyükelçiliği Eğitim İşbirliği Ataşesi Asistanı Banu Kızılkaya katılmıştır.

Marmara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, Fransızca Öğretmenliği Anabilim Dalı, İstanbul, İzmir ve Ankara Fransızca Öğretmenleri Dernekleri ve Fransız Elçiliği’nin ortaklaşa düzenleyeceği, çeşitli modüller ve atölyelerden oluşacak olan bu etkinliğin hedef kitlesi, yurtdışındaki ve Türkiye'deki tüm Fransızca öğretmenleridir.  Kontenjan 200 katılımcıyla sınırlıdır.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 03.02.2015 10:43:00 tarihinde güncellenmiştir.