Müfredat Forumu

İngilizce Birim koordinatörü Öğr. Gör. Pelin Tekinalp Çakmak ve Müfredat ve Materyal Geliştirme Komitesi koordinatörü Öğr. Gör. Aysu Öztürk Sabancı Üniversitesinde 11 ve 12 Aralık tarihlerinde gerçekleşen FOCI X-Freshman or Prep: two sides of the same coin or worlds apart? konulu Müfredat Forumu’na katıldılar. 2010 yılından bu yana, yılda 2 kez düzenlenmekte olan bu etkinliğin amacı, Türkiye’deki pek çok devlet ve vakıf üniversitesinin müfredat birimleri temsilcilerini bir araya getirerek program geliştirme, uygulama ve değerlendirme alanındaki yenilikleri paylaşmalarıdır.   Marmara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak bu çok değerli etkinliğe düzenli olarak katılmaktayız ve ileriki yıllarda da katılmayı hedeflemekteyiz.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 05.02.2015 14:02:58 tarihinde güncellenmiştir.