Seminerler

Fotoğraf Galerisi için tıklayınız Up

10-11 Haziran 2019 tarihlerinde M.Ü. YADYO toplantı salonunda Fransız Konsolosluğu Fransız Dili İşbirliği Ateşesi Sayın Virginie Villechange, Fransızca Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Füsun Saraç, İstanbul Fransızca Öğretmenler Derneği Başkanı Doç. Dr. Yaprak Türkan Yücelsin Taş ve M.Ü. YADYO Fransızca Eğitim Koordinatörü Öğr. Gör. Aylin Şenalp tarafından ortaklaşa bir formasyon düzenlenmiştir.

Formasyon, Lumière Lyon II Üniversitesi Öğr. Gör. Formatör Hervé DESCHAMPS tarafından verilmiştir.

Detaylar için tıklayınız.

Tony GURR tarafından 16.04.2019 saat 13:00'de Yabancı Diller Yüksekokulu idari Bina Konferans Salonunda "Listening- The Cinderella of all the skills" isimli bir seminer düzenlenmiştir.

26.03.2019 saat 12:00'de Uzman Eğitici Teresa DOĞUELLİ tarafından Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda "What’s old? What’s new? What’s hone out with the bathwater?" isimli bir seminer düzenlenmiştir.

20 Mart 2019 tarihinde Enstitü Binası B006 nolu Anfide Pearson Eğitim Çözümlerinden İş Geliştirme Uzmanı Fatih Özer Pearson Test of English Academic tanıtımını gerçekleştirmiştir.

Tony GURR tarafından 05.03.2019 saat 11:00'de Yabancı Diller Yüksekokulu idari Bina Konferans Salonunda "From Learner-Centered Classroom To Learner Autonomy" isimli bir seminer düzenlenmiştir.
Christopher VASILIOU tarafından 17.01.2019 saat 11:00'de Yabancı Diller Yüksekokulu idari Bina Konferans Salonunda "Enchancing Student ' Higher-Order Thinking Skills in ELT Classroom" isimli bir seminer düzenlenmiştir.

Yukarı

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 14.06.2019 16:01:30 tarihinde güncellenmiştir.