Almanca Pilot Çalışma Toplantısı

Almanca Hazırlık Birimi ve Alman Dili Eğitimi Bölümü işbirliği ile Pilot Çalışma Toplantısı

03.12.2014 tarihinde Almanca Hazırlık Birimi Eğitim Koordinatörü Hayriye Kiraz, Müfredat ve Materyal Geliştirme Komitesi Koordinatörü Arzu Meriç ve Öğrenci Kulüpleri Komitesi üyesi Mesut Turan ile Alman Dili Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. R. Ragıp Başbağı ile gerçekleştirilen toplantıda, B2.1 dil düzeyine ulaşan öğrencilerimizi lisans derslerine daha iyi hazırlayabilmek amacıyla Alman Dili Eğitimi Bölümü’nden alan dili içerikli ders talebimiz görüşülmüştür.

Eğitim öğretim yılının ikinci yarısı, B2.1 düzeyine başlayacak olan öğrencilerin alan diline özgü metinler, metin türleri, dilbilgisi, metin anlama ve oluşturma gibi hedeflerin belirlendiği bir programın temeli atılmıştır.

Alman Dili Eğitimi ve Almanca Hazırlık Birimi işbirliği ile temeli atılan bu pilot çalışmanın sağladığı yararlara dönem sonunda bakılarak, çalışmanın diğer bölümlere de uygulanabilirliği değerlendirilecektir.

YADYO Almanca Birim Toplantısı

21.01.2015 tarihinde gerçekleştirilen 2. birim toplantısında 2. dönem okutman kadrosu ve haftalık ders saatleri, komitelerde görev alan okutmanların görev tanımları revize edilerek, gereken güncellemeler yapılmıştır.

Nisan ayında gerçekleşecek olan kültür haftası ile ilgili öğrenci kulüpleri komitesi tarafından yürütülecek etkinliklerin yanı sıra, öğrencilerin performansları doğrultusunda sağlanacak olan ödüller ile ilgili bilgiler aktarılmıştır.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 05.02.2015 13:53:20 tarihinde güncellenmiştir.