Kara Kuvvetleri Lisan Okulu Komutanlığı Toplantısı

28 Ocak 2015 tarihinde, Kara Kuvvetleri Lisan Okulu Komutanlığı görevlisi Öğretmen Albay Fahri Çetin ve Öğretmen Üsteğmen Deniz Ünverdi, Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Murat Demirkan’ı ziyaret etmişlerdir. Teknolojik veri tabanlı yabancı dil eğitimi ile ilgili detaylı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, Prof. Dr. Murat Demirkan, Kara Kuvvetleri Lisan Okulu’na öğretim elemanı ve eğitim desteği verebileceğini belirtmiştir. Müdürümüz Prof. Dr. Murat Demirkan, TDK Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaçalin ve Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Hayati Develi ile birlikte “Yabancı Dil Olarak Türkçe Eğitimi” konusunda bir konferans vereceklerini ifade ederek Kara Kuvvetleri Komutanlığı ile bir lisan protokolü hazırlanması konusunda görüş bildirmiştir. Bu toplantıda,  Fransızca Birimi Eğitim Koordinatörü Aylin Şenalp, Yabancılar İçin Türkçe Birimi Eğitim Koordinatörü Aslı Fişekcioğlu, yabancı uyruklu Fransızca öğretim elemanlarından uzaktan eğitim sorumluları Gianfranco Iaconantonio ve Victor Philip de hazır bulunmuşlardır.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 03.02.2015 10:37:06 tarihinde güncellenmiştir.