"MacMillan Online Campus" Program Tanımı

20 Ocak tarihinde, MacMillan Eğitim danışmanı Deniz Eke, Yabancı Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Demirkan, Müdür yardımcısı Doç. Dr. Leyla Coşan, İngilizce Birim koordinatörü Öğr. Gör. Pelin Tekinalp Çakmak ve Müfredat ve Materyal Geliştirme Komitesi koordinatörü Öğr. Gör. Aysu Öztürk ve İngilizce Birimi seviye koordinatörlerinden oluşan bir grup öğretim elemanına ‘MacMillan Online Campus’ adlı programın tanıtımını gerçekleştirdi. Önümüzdeki akademik yıl müfredatının içerisine eklenmesi planlanan, yabancı dil öğreniminde öğrenenin istediği zaman istediği yerden ulaşabileceği bir içerik sağlayan bu tip yazılımların ne gibi faydalar sağlayacağı ile ilgili ufak bir söyleşi ile toplantı sona erdi. Önümüzdeki günlerde bu tip yazılımlar sunan çeşitli yayınevlerini de kurumumuza davet ederek, öğrencilerimize için en zengin içerik ve faydayı sunacak olan programı seçmeyi hedeflemekteyiz.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 05.02.2015 14:12:15 tarihinde güncellenmiştir.