Fransızca Hazırlık Birimi Teknolojik Projeler

26 Ocak 2015 tarihinde, Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Murat Demirkan, Fransızca Birimi Eğitim Koordinatörü Aylin Şenalp ve yabancı uyruklu öğretim elemanlarımızdan Gianfranco Iaconantonio, Victor Philip ve Christine Khoury ile 13 ve 14 Şubat tarihlerinde Saint Benoît Lisesi’nde gerçekleşecek olan   « Birinci Dijital Bahar » (Eğitim ve Öğretimde Dijital Kullanımı) etkinliği bağlamında bir hazırlık toplantısı gerçekleştirmiştir. Fransızca Birimi’nin tüm öğretim elemanlarının katılımının öngörüldüğü toplantıda, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Murat Demirkan, teknoloji temelli dil eğitimine yönlendirecek internet üzerinden Pedagojik Platform Projesi’nin yürütülmesinin ve Otonomi Merkezi araştırmalarının hızlandırılması gerektiğinin önemini bildirmiştir.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 03.02.2015 10:51:48 tarihinde güncellenmiştir.