YAZ OKULU DUYURUSU

yazokulutarih.jpg (50 KB)

DİKKAT: Harç ödeme süresi 08.07.2020 Çarşamba günü saat 23:59'a kadar uzatılmıştır.

• 2018 – 2019 ve 2019 - 2020 Eğitim – Öğretim yılında Marmara Üniversitesi Almanca, Fransızca ve İngilizce Hazırlık sınıfı öğrencilerinden  başarısız  olanlara yönelik açılacak olan yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrencilerin kesin kayıt tarihleri yukarıdaki tabloda belirtilmiştir. Yaz okuluna girmek isteyenlerin bu tarihler aralığında katkı paylarını yatırmaları yeterlidir. Ayrıca herhangi bir kayıt işlemi yapmalarına gerek yoktur.

• Ödemeler öğrenci numaraları ile Halk Bankası Elektronik Tahsilat işlemlerinden (İnternet Şube, Dialog, ATM, Mobil Bankacılık) veya 'Harç Ödeme Ekranı'ndan kredi kartı ile yapılacaktır. Bu tarihler dışında yapılan ödemeler geçersiz sayılacaktır.

• Almanca - Fransızca ve İngilizce Birimlerinde açılacak olan yaz okulu dersleri YADYO Moodle destekli online olarak gerçekleştirilecektir.

NOT: Bölümünüzün YILLIK katkı payı ücretini ödemeniz gerekmektedir.

Marmara Üniversitesi Harç Sorgulama ve Ödeme ekranı için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.

LeftAnimatedArrow.gif (25 KB)  SORU VE SORUNLARINIZ İÇİN TIKLAYINIZ.