MEB YLSY Yurt İçi Dil Kursları İstanbul Toplantısı

18 Ekim 2019 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından üniversitemizin Göztepe Kampüsünde bulunan İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda “YLSY YURT İÇİ DİL KURSLARI İSTANBUL TOPLANTISI” başlıklı bir etkinlik gerçekleştirildi. Toplantıya Planlama ve Koordinasyon Daire Başkanı, Milli Eğitim Uzman Yardımcısı, Yabancı Diller Yüksekokulu’nun idarecileri, yurt dışından gelen çeşitli üniversitelerin temsilcileri ile İstanbul’da dil eğitimini almakta olan 2018 bursiyerleri katıldı. Gün boyu süren toplantıda bursiyerlere bakanlık yetkilileri tarafından yurt dışına çıkış süreci ile ilgili bilgi verildi. Yurt dışından gelen üniversite temsilcileri ise üniversiteleri tanıtıcı sunumlar yapıp öğrencileri bilgilendirdi. Bursiyerler sormak istedikleri sorular için bakanlık yetkilileri ve üniversite temsilcileri ile görüşme fırsatı yakalamış oldular.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 24.11.2023 11:47:14 tarihinde güncellenmiştir.