ESKİ ve YENİ KAYITLI ÖĞRENCİLERİN YABANCI DİL YETERLİLİK SINAVINA GİRİŞ YERLERİ VE SIKÇA SORULAN SORULAR

2018 YKS ile Marmara Üniversitesi'ni kazanan öğrencilerden kısmen ya da tamamen yabancı dilde öğrenim yapan bölümlere kayıt olan öğrenciler için yabancı dil yeterlilik sınav tarihleri şu şekildedir:

İngilizce: 11 Eylül 2018, 10:00, Göztepe Yerleşkesi

Arapça: 11 Eylül 2018, 10:00, Bağlarbaşı Yerleşkesi (İlahiyat Fakültesi)

Almanca: 12 Eylül 2018, 10:00, Göztepe Yerleşkesi

Fransızca: 12 Eylül 2018, 10:00 (Yazılı) / 13 Eylül 2018, 10:00 (Sözlü), Göztepe Yerleşkesi (Hiç Fransızca Bilmeyen Öğrencilerin Bu Sınava Girmesine Gerek Yoktur. En Alt Seviyeden Hazırlık Okuluna Başlayacaklardır.)

Yeni kayıt öğrencilerinin sınava girecekleri bina ve salonlar için lütfen tıklayınız.

Eski kayıtlı İNGİLİZCE öğrencilerinin sınava girecekleri bina ve salonlar için lütfen tıklayınız.

Eski kayıtlı ALMANCA öğrencilerinin sınava girecekleri bina ve salonlar için lütfen tıklayınız.

Eski kayıtlı FRANSIZCA öğrencilerinin sınava girecekleri bina ve salonlar için lütfen tıklayınız.

Fransızca Sözlü Sınav Yerleri İçin Lütfen Tıklayınız.

Üniversitemize yeni kayıt yaptıran ve yabancı dilde öğrenim yapan bölümler için yapılacak yeterlilik sınavına girecek veya Yabancı Diller Yüksekokulu'nda Hazırlık öğrenimi görecek öğrenciler tarafından sıkça sorulan sorular ve yanıtları için lütfen tıklayınız.