ÖYP Bilgilendirme Toplantısı 26.10.2010

1. ÖYP Bilgilendirme Toplantısı

Tarih : 26.10.2010

Yer   : FEF Konferans Salonu

26.10.2010 Salı günü FEF Konferans Salonu'nda ÖYP Öğrencileri ile Eğitim ve Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

2. ÖYP Seminer Programı

Tarih : 10.11.2010

Yer   : Dr. İbrahim Üzümcü Binası Konferans Salonu

ÖYP Araştırma Görevlileri Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ’ le buluştu.

ÖYP Araştırma Görevlileri Seminer eğitim programı çerçevesinde ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ’le bir araya geldiler. Dr. İbrahim Üzümcü Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen bu toplantıda Prof. Dr. Bingür SÖNMEZ ÖYP Araştırma Görevlilerine “az uyumaları, çok çalışmalarını” tavsiye etti. ÖYP Araştırma Görevlilerinin sorularını cevaplandıran SÖNMEZ onların gelecekte önemli konularda görev alacaklarını ve bu açıdan kendilerine büyük iş düştüğünü belirtti. Seminer toplantısı daha sonra MÜ-ÖYP genel koordinatörü Prof. Dr. Abdülkerim Kar’ın ÖYP Bursiyerleri ile tanışma sohbetiyle sona erdi.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 20.11.2014 15:39:37 tarihinde güncellenmiştir.