MEB-ÖYP Bursiyerleri Gezisi ve Akşam Yemeği 09.05.2012

 

MEB-ÖYP Bursiyerleri Gezisi ve Akşam Yemeği

 

09.05.2012 tarihinde MEB Orta Öğretim Grup Başkanı Abdülmuttalip ÇETİN, MEB Şube Müdürü Nuray KAPLAN, MEB Şube Müdürü Harun KARCI, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü, MEB-ÖYP Programı Hocaları ve Bursiyerlerinin katılımı ile bir ''MEB-ÖYP Bursiyerleri Gezisi ve Akşam Yemeği'' etkinliği düzenlenmiştir.

 Etkinlik programı kapsamında sabah saat 10.00'da Prof. Dr. Zikri ALTUN MEB-ÖYP Bursiyerlerine Yurt Dışı Eğitimleri ile ilgili çok faydalı bilgiler içeren bir sunum gerçekleştirdi. Kendi bilgi ve deneyimlerini de kattığı sunum MEB-ÖYP Bursiyerleri tarafından dikkatle izlendi.

 Bilgilendirme sunumunun ardından saat 12.00'de Marmara Üniversitesi servis araçları ile Harbiye Askeri Müzesine doğru yola çıkıldı. Yolda hayli eğlenceli dakikalar geçiren Bursiyerler daha sonra rehberler eşliğinde Askeri Müze'de Türk Osmanlı tarihi ve yakın geçmiş Türkiye Cumhuriyeti tarihi ile ilgili geçmişten günümüze bir zaman yolculuğuna çıktılar.

 Müze gezisi bitimini takiben, Müze Mehteran Takımının gerçekleştirmiş olduğu gösteri tüm misafirler tarafından büyük bir coşku ile izlendi.

 Etkinlik kapsamı dahilinde Müze Gezisinin ardından Servis araçları ile Nakkaş Tepe’ye gelindi. MEB Orta Öğretim Grup Başkanı Abdülmuttalip ÇETİN’in konuşmalarının ardından MEB-ÖYP Bursiyerleri canlı müzik eşliğinde son derece keyifli bir akşam yemeği yediler.

 

Etkinlikten Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 20.11.2014 15:29:35 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM