IX. Grup ÖYP Araştırma Görevlileri Eğitimlerine Başladı 29.02.2016

2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu’nun 33. Maddesi uyarınca, ÖYP kapsamında atanan araştırma görevlilerinden IX. Grup M.Ü Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde eğitimlerine başladı.

29.02.2016 tarihinde YADYO Müdürü Prof. Dr. Harun DUMAN tarafından Üniversitemizin imkan ve olanaklarını tanıtan bir oryantasyon programı düzenlendi.

YADYO ÖYP Koordinatörü Öğr. Gör. İrem ÜSTÜNSÖZ ise sunum eşliğinde kısaca, ÖYP Araştırma Görevlilerinin alacakları eğitimin içeriğinden ve programın amacından bahsetti.

Oryantasyon programının son bölümünde, ÖYP Bursiyerlerinin Program hakkındaki soruları cevaplandırıldı. ÖYP Bursiyerlerine yapılan düzey belirleme sınavının ardından topluca öğlen yemeği yenildi.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 03.03.2016 11:04:06 tarihinde güncellenmiştir.