Fenerbahçe Anadolu Lisesi Toplantısı

Marmara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu müdür ve akademik koordinatörlerinden oluşan bir grup 24 Mayıs 2016, Salı günü Fenerbahçe Anadolu Lisesi’ne giderek Marmara Üniversitesi’nde verilen yabancı dil eğitimini tanıttı.
Lise konferans salonunda gerçekleşen toplantıda Lise Müdürü sayın Mehmet Bengli’nin sunum  konuşması yaparak yabancı dil eğitiminin önemine değindi ve konukları öğrencile tanıttı.
Ardından söz alan MÜ-YADYO Müdürü Prof. Dr. Halûk Harun DUMAN Marmara Üniversitesi’nin tarihçesi ve güncel yapısı hakkında bilgi verdi.  Prof. DUMAN, üniversitenin 78 bine yaklaşan öğrenci sayısıyla ve çok sayıda üstün eğitim-öğretim verilen fakülte ve yüksekokullarıyla önemli bir eğitim kurumu olduğunu vurguladı.
Fenerbahçe Anadolu Lisesi’nin yetenekli öğrencilerini üniversite tercihleri konusunda aydınlatıp, nelere dikkat etmeleri hususunda bilgiler verdi.
Arkasından söz alan İngilizce Koordinatörü Öğrt. Görv. Zümrüt Ergin, Almanca Koordinatörü Öğrt. Görv. Hayriye Kiraz ve MÜSEM Koordinatörü Öğrt. Görv. Sanem Öztürk alanlarını tanıtıcı konuşmalar yaptılar.
Konuşmaların sonunda Lise Müdürü sayın Mehmet Bengli teşekkür konuşması yaparak gerçekleşen faaliyetle ilgili memnuniyetini dile getirdi. Öğretmen ve öğrencilerin ilgiyle takip ettiği toplantı yaklaşık bir saatte tamamlandı.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 17.01.2018 15:56:44 tarihinde güncellenmiştir.