MEB-ÖYP Bursiyerleri Boğaz Gezisi 13.04.2013

13.04.2013 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü, Müdür Yardımcısı, MEB-ÖYP Programı Koordinatörleri, Hocaları, Bursiyerleri ve idari personelin katılımı ile bir ''MEB-ÖYP Bursiyerleri Boğaz Gezisi'' etkinliği düzenlendi.

Etkinlik programı kapsamında sabah saat 12.00'de bir araya gelen gezi katılımcıları Beylerbeyi iskelesinden tekne ile hareket ettiler.

Yaklaşık 5 saat süren gezi programı boyunca yolda hayli eğlenceli dakikalar geçiren Bursiyerler, Boğaz tarihi hakkında geçmişten günümüze bir zaman yolculuğuna çıktılar.

Teknede yenilen öğlen yemeğinin ardından boğazın anadolu yakası kıyısından iskeleye geri dönülerek ''MEB-ÖYP Bursiyerleri Boğaz Gezisi'' programı sona erdi.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 20.11.2014 15:19:28 tarihinde güncellenmiştir.