MEB Bursiyerleri Bilgilendirme Toplantısı 07.05.2012

 


 

  

07 Mayıs 2012 saat 14:00’de YADYO İdari Binası Konferans Salonunda Milli Eğitim Bakanlığı adına yurt dışına gönderilecek olan Bursiyerlerin durumları ve eğitimleri sonunda yurt dışına çıkış ve yurt dışı süreçleri ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

MEB Orta Öğretim Grup Başkanı Abdülmuttalip ÇETİN MEB Bursiyerlerine Eğitim Programının geçmişten günümüze nasıl gelişerek ve büyüyerek bu günkü hizmet potansiyeline ulaştığı ve programın önemi ile ilgili Bursiyerlerin bilinçlenmesi adına son derece önemli bilgiler verdi.    

 


  
  Daha sonra MEB Şube Müdürü Nuray KAPLAN MEB Bursiyerlerine yurt dışına çıkış ve yurt dışı eğitimleriyle ilgili çok yararlı bilgiler içeren bir sunum gerçekleştirdi. 

 

MEB Şube Müdürü Nuray KAPLAN'ın sunumunun ardından soru-cevap bölümüne geçilerek, MEB Bursiyerlerinin hem yurt içi hem yurt dışı eğitimleri ile ilgili yönelttikleri soruları cevaplandırıldı.     
Orta Öğretim Grup Başkanı Abdülmuttalip ÇETİN, Şube Müdürü Nuray KAPLAN, ve Koordinatör Okt. Mine DERİNCE’nin katılımlarıyla gerçekleştirilen ''MEB Bursiyerleri Bilgilendirme Toplantısı'' kapanış konuşması ile sona erdi. 

 

MEB Şube Müdürü Nuray KAPLAN'ın sunumu için lütfen TIKLAYINIZ.


Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 20.11.2014 15:38:16 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM