MEB YLSY ÇALIŞTAYI 2019

20 Aralık 2019 tarihinde Marmara Üniversitesi Sultanahmet Yerleşkesi Rektörlük Binası Senato Odasında Yabancı Diller Yüksekokulunun ev sahipliğinde MEB YLSY Çalıştayı düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü Planlama ve Koordinasyon Daire Başkanlığından yetkililer ile Türkiye çapında YLSY bursiyerlerine yurt içi dil eğitimi vermekte olan on bir üniversitenin idarecileri, koordinatörleri ve öğretim görevlileri çalıştaya katıldı.

Marmara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Harun DUMAN’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerinin sunumlarıyla devam etti. Gün boyu süren çalıştayda üniversite temsilcileri YLSY Yurt İçi Dil Kursu programlarında karşılaşılan sorunları ve bu sorunlara dair çözüm önerilerini ifade etme fırsatı bulmuş oldular.

Çalıştaya katılan üniversiteler;
Marmara Üniversitesi
Bahçeşehir Üniversitesi
Bursa Teknik Üniversitesi
Dokuz Eylül Üniversitesi
Gazi Üniversitesi
Hacettepe Üniversitesi
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
TED Üniversitesi
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 24.12.2019 10:58:27 tarihinde güncellenmiştir.