İmza Günü / Rikap YÜCE - Anılar

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Harun Duman'ın düzenlediği Prof. Dr. Rikap Yüce'nin "Sahnelerden Sınıflara" adlı kitabının imza günü 18.05.2017'de düzenlendi.

Programın açılış konuşması Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Baki Asiltürk tarafından yapıldı. Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz yaptığı konuşmada Prof. Dr. Rikap Yüce ile ilgili anılarından bahsetti. Programda ayrıca Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi yönetiminde müzik dinletisi yapıldı.

Daha sonra Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Harun Duman, kitap fikrinin nasıl doğduğu ve kitaplaştırma aşamalarından bahsederken, Prof. Dr. Rikap YÜCE ile ilgili anılarına da değindi.

Program Prof. Dr. Rikap YÜCE'nin teşekkür konuşmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 15.09.2017 11:35:37 tarihinde güncellenmiştir.