MELT Konferans

Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Birimi ve İngiliz Dili Öğretmenliği tarafından ortaklaşa olarak 11-12 Ekim, 2019 tarihlerinde İngiliz Dili Eğitimi Konferansı düzenlenmiştir. Konferansın resmi adı Uluslar arası MELT Konferansıdır. Etkinlik esnasında İbrahim Üzüncü Konferans Salonu ve İbrahim Üzümcü derslik binası kullanılmıştır. Teması 21.yy da İngiliz Dili Eğitimindeki değişiklikler olan konferansta yüksek ve ortaöğretim seviyeleri odak alınmıştır. 4 adet ana ve 52 adet paralel oturum yapılmıştır. Yurt içi ve dışından(Bosna-Hersek, Cezayir, İngiltere ve Macaristan) toplam 51 adet kurumdan katılım olmuştur. Toplam katılımcı adedi 180’dir.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 16.10.2019 16:54:48 tarihinde güncellenmiştir.