MEB-YLSY 2017 BURSİYERLERİ İÇİN KURS PROGRAMI VE SEVİYE BELİRLEME SINAVI DUYURUSU

MEB-YLSY 2017 kapsamında üniversitemizde  1. Dönem İngilizce Eğitim Programı 3 farklı program olarak  A1, A2, B1 ve B2 seviyelerinde planlanmıştır. Program öncesinde yapılacak seviye belirleme sınavı sonuçlarına göre en az 15 kişilik sınıflar oluşması şartıyla her düzeyde sınıf açılabilecektir. Dersler Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nde gerçekleşecektir.

Her bir dönem 16 haftadan oluşmaktadır. Program I ve Program II toplam 320 saat, Program III ise toplam 256 saatliktir

* I. Programda ders günleri farklılık gösterebilir.

** III. Program seviye belirleme sınavı sonucuna göre B1 ve üzeri dil düzeyinde olan öğrencilere yöneliktir.

Kurs Ücreti (Tüm Programlar için):

Nisan                                                              1.150 TL

Mayıs                                                             1.150 TL

Haziran                                                          1.150 TL

Temmuz                                                         1.150 TL

1. Dönem Toplamı                                        4.600 TL

Seviye Belirleme Sınavı: 22 Mart Perşembe, Saat 18.00
Kesin Kayıt: 26-27 Mart, saat 10.00-16.00 arasında yapilacaktir.
Kesin kayıt için istenen belgeler: * 2 adet fotoğraf, Nüfus cüzdanı fotokopisi.
* 2017 YLSY kapsamında ÖSYM üzerinden yerleştirme sonuç belgesi(fotokopi)
Kayıt Yeri: Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi, Nihat Sayar Binası MEB-ÖYP İrtibat Bürosu-Buket Çiçek
ÜNİVERSİTEMİZDE DİL EĞİTİMİ ALACAK OLAN TÜM ADAYLARIN BELİRTİLEN TARİHTE SEVİYE BELİRLEME SINAVINA GİRMESİ ZORUNLUDUR.

Kesin kayıt başvurusu yapacak olan tüm adayların KAYIT FORMU’nu 21 Mart Çarşamba saat 17.00’ye kadar doldurarak seviye belirleme sınavına girmeleri gerekmektedir.

Önemli Not:

a. Dersler başladıktan sonra dönemin herhangi bir aşamasında programdan ayrılmak isteyen katılımcı dönem ücretinin tamamını ödemekle yükümlüdür.

b.Kursta kullanılacak olan temel kitaplar ve ek ders malzemeleri MÜSEM tarafından sağlanacaktır.

Sorularınız için:

MEB Koordinatörü:  Dr. Işıl Ruacan Silahtaroğlu