KÜLTÜR HAFTASI ETKİNLİKLERİ

KÜLTÜR HAFTASI ETKİNLİKLERİ (İNGİLİZCE HAZIRLIK OKULU 2017-2018)

24 Mayıs 2018 Perşembe günü İdari Bina’da 11.00 ’de YADYO İngilizce Birimi’nin Kültür Haftası kapsamında Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Tekçe, İngilizce Eğitim Koordinatörü öğretim görevlisi Zümrüt Ergin ve diğer öğretim elemanlarının katılımı ile yılsonu etkinlikleri gerçekleştirildi.

Kısa film kategorisinde gerçekleştirilen kültür haftası çalışmalarının bütün YADYO öğrencileri tarafından oylanması sonucu dereceye giren öğrencilere ödülleri ve teşekkür belgeleri verildi.

Kültür haftası birincisi olan ‘Nepal’ isimli çalışmaları ile Başak Bekar, Sevdenur Çığır, Ayşenur İnan, Mustafa Gökçen,  Gülşah Bayburt, Doğukan Pars, Abdullah Giray ve Mert Uçarkanat ödüllerini ve teşekkür belgelerini İngilizce Eğitim Koordinatörü öğretim görevlisi Zümrüt Ergin ve öğretim görevlisi Uğur Üzer ’den aldılar.

Kültür haftası ikincisi olan ‘İstanbul’ isimli çalışmaları ile M. Enes Çelik, Yeşim Yüksel, Deniz Uyanış Eroğlu, Yusuf Duman, Ozan Barış Adıgüzel, Mert Görkem, Selenay Çelik ve Mert Sönmez ödüllerini ve teşekkür belgelerini  Dr. Işıl RuacanSilahtaroğlu takdim etti.

Kültür haftası üçüncüsü olan ‘Step 5’ isimli çalışmaları ile Ömer Rüştü Tuncalı, Muhammed Enes Aktürk, Furkan Gökalp, Yasin Yavuz, İrem Kemancı, Gökan Vanlı ve Uğur Emre Torğut ödüllerinive teşekkür belgelerini öğretim görevlisi Aslı Yılmaz Ercan sundu.

Kültür haftası etkinliklerinin her aşamasında görev alan öğretim görevlisi NickolasDiel, özverili çalışmasından dolayı tören bitiminde teşekkür belgesini İngilizce Eğitim Koordinatörü öğretim görevlisi Zümrüt Ergin’den aldı.

Tören bitiminde kültür haftasında ödül alan öğrencilerimiz ve öğretim görevlileri toplu fotoğraf çekildiler.