VII. Grup MEB Bursiyerleri Eğitimlerine Başladı 04.01.2016

MEB kapsamında atanan araştırma görevlilerinden VII. Grup M.Ü Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde eğitimlerine başladı.

04.01.2016 tarihinde YADYO Müdürü Prof. Dr. Harun DUMAN tarafından Üniversitemizin imkan ve olanaklarını tanıtan bir oryantasyon programı düzenlendi.

YADYO MEB Koordinatörü Dr. Işıl SİLAHTAROĞLU ise sunum eşliğinde kısaca, MEB Bursiyerlerinin alacakları eğitimin içeriğinden ve programın amacından bahsetti.
 Oryantasyon programının son bölümünde, MEB Bursiyerlerinin YLSY Programı hakkındaki soruları cevaplandırıldı.
MEB Bursiyerlerine yapılan düzey belirleme sınavının ardından topluca öğlen yemeği yenildi.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 24.03.2016 14:07:06 tarihinde güncellenmiştir.