VI. Grup MEB Araştırma Görevlileri Bilgilendirme Toplantısı 15.09.2015

15 Eylül 2015 saat 09.00’da Marmara Üniversitesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda Milli Eğitim Bakanlığı adına yurt dışına gönderilecek olan Araştırma Görevlilerinin durumları ve eğitimleri sonunda yurt dışına çıkış ve yurt dışı süreçleri ile ilgili bir bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Marmara Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksekokulu'nda Yabancı Dil Eğitimi gören Araştırma Görevlilerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 5 saat boyunca devam etti.

Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Yurt Dışı Eğitim Şube Müdürü Harun KARCI, MEB Bursiyerlerine yurt dışına çıkış ve yurt dışı eğitimleriyle ilgili çok yararlı bilgiler içeren bir konuşma gerçekleştirdi. Dil Eğitiminde görevli Akademisyenlerle durum değerlendirmesi yaptı.

Toplantının son bölümünde soru-cevap kısmına geçilerek, MEB Bursiyerlerinin hem yurt içi hem yurt dışı eğitimleri ile ilgili yönelttikleri sorular cevaplandırıldı.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 15.09.2015 15:33:34 tarihinde güncellenmiştir.