V. MEB - YLSY Çalıştayı

30 Ekim- 1 Kasım 2014 tarihleri arasında T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim Ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Akdeniz Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlendi.

V. MEB- YLSY Çalıştayı, MEB- YLSY programı Yurtiçi Dil Kursu Programı’nda görev alan 8 üniversitenin Yüksekokul yöneticileri ve program koordinatörleri ile MEB Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Doç. Dr. Semih Aktekin ve Daire Başkanı Harun Karcı’nın katılımı ile Antalya’da yapılmıştır.

Çalıştaya Marmara Üniversitesi adına Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cemal Yıldız, Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Gülay Yılmaz, İngilizce Birimi Akademik Koordinatörü Pelin Tekinalp Çakmak ve MEB-YLSY Program Koordinatörü Dr. Işıl Ruacan Silahtaroğlu katılmışlardır.

Çalıştayın ilk günü üniversiteler tamamlanan öğretim programını (MEB-YLSY V) değerlendiren raporlarını sunmuşlardır.

Yöneticiler komisyonu, müfredat komisyonu ve ölçme- değerlendirme komisyonu olmak üzere oluşturulan üç komisyona üniversiteler temsilcileri ile katılarak gelecek dönem eğitim programını şekillendirecek ilkeleri belirlemişlerdir. Üçüncü gün, alınan kararlar tüm üniversite temsilcilerinin önünde rapor olarak sunulmuş ve onay alınmıştır.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 10.11.2014 11:16:36 tarihinde güncellenmiştir.