V. Grup MEB Araştırma Görevlileri Bilgilendirme Toplantısı 11.04.2014

 


 

  

11 Nisan 2014 saat 09.00’da Yıldız Teknik Üniversitesi Kongre Salonunda Milli Eğitim Bakanlığı adına yurt dışına gönderilecek olan Araştırma Görevlilerinin durumları ve eğitimleri sonunda yurt dışına çıkış ve yurt dışı süreçleri ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

İstanbul’da Marmara Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Yabancı Dil Eğitimi gören Araştırma Görevlilerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 3 saat boyunca devam etti.

  

 


  

  Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü Grup Başkanı Abdülmuttalip ÇETİN, MEB Araştırma Görevlilerine Eğitim Programının geçmişten günümüze nasıl gelişerek ve büyüyerek bu günkü hizmet potansiyeline ulaştığı ve programın önemi ile ilgili son derece yararlı bilgiler verdi.

 

Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Yurt Dışı Eğitim Şube Müdürü Harun KARCI, MEB Bursiyerlerine yurt dışına çıkış ve yurt dışı eğitimleriyle ilgili çok yararlı bilgiler içeren bir sunum gerçekleştirdi.

  

 


  

  Toplantının son bölümünde soru-cevap kısmına geçilerek, MEB Bursiyerlerinin hem yurt içi hem yurt dışı eğitimleri ile ilgili yönelttikleri sorular cevaplandırıldı.

 


Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 14.04.2014 15:46:50 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM