IV. Grup MEB Bursiyerleri Bilgilendirme Toplantısı 25.12.2012

 


 

  

25 Aralık 2012 saat 09.30’da İstanbul Üniversitesi Kültür Merkezi Kongre Salonunda Milli Eğitim Bakanlığı adına yurt dışına gönderilecek olan Bursiyerlerin durumları ve eğitimleri sonunda yurt dışına çıkış ve yurt dışı süreçleri ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

İstanbul’da Marmara Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Yabancı Dil Eğitimi gören Bursiyerlerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantı bütün gün boyunca devam etti.   

 


  
  Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Yurt Dışı Eğitim Grup Başkanı Abdülmuttalip ÇETİN, Şube Müdürü Harun KARCI’nında bulunduğu bilgilendirme toplantısında  MEB Bursiyerlerine Eğitim Programının geçmişten günümüze nasıl gelişerek ve büyüyerek bu günkü hizmet potansiyeline ulaştığı ve programın önemi ile ilgili Bursiyerlerin bilinçlenmesi adına son derece önemli bilgiler verildi.

 

Toplantının son bölümünün ardından soru-cevap kısmına geçilerek, MEB Bursiyerlerinin hem yurt içi hem yurt dışı eğitimleri ile ilgili yönelttikleri sorular cevaplandırıldı.

  

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 31.01.2013 10:42:59 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM