Yabancı Diller Yüksekokulu

Firmalara Özel Seviye Tespit Sınav Hizmetleri

FİRMALARA ÖZEL SEVİYE TESPİT SINAV HİZMETLERİ

Seviye tespit sınavlarımız Marmara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Testing Birimi tarafından Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve (The Common European Framework) kriterleri referans alınarak hazırlanır.

Sınav soruları üç seviyenin tespitini amaçlar;

-            Temel Kullanıcı (A1 ve A2 düzeyleri)

-            Bağımsız Kullanıcı (B1 ve B2 düzeyleri)

-            Usta Kullanıcı (C1 ve C2 düzeyleri)

ve dört dil becerisini ölçer;

-            Okuduğunu Anlama

-            Dinlediğini Anlama

-            Sözlü Anlatım

-            Yazılı Anlatım

Sınav sonucunda yönlendirmiş olduğunuz adayın İngilizce bilgisi değerlendirilir ve firmaya adayın yazılı ve sözlü dil hakimiyet seviyesi raporlanarak bildirilir.

Sınavlar birimimizden randevu alınarak yapılır. Toplu sınav taleplerinde, sınavı uygulamak üzere görevlendirilen öğretim görevlisi firmaya giderek sınavı gerçekleştirir.

Yoğun işe alım sürecinde olan firmalarla koordineli bir şekilde çalışılarak, hem Göztepe Kampüsü'nde hem de kendi bünyelerinde sınav uygulanarak destek sağlanır.

Program Koordinatörü

Sanem Soner Öztürk

yadyomusem@gmail.com

YADYO Eğitim Programları Koordinasyon

0216 348 72 32

0216 348 72 33

0216 348 72 58

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 12.11.2015 15:05:56 tarihinde güncellenmiştir.

Yabancı Diller Yüksekokulu

MEB-ÖYP-TMV