YTB Toplantısı

8 Aralık 2014 tarihinde Başbakanlığa bağlı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Heyeti, Yabancı Diller Yüksekokulunu ziyaret etmişlerdir. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Murat Demirkan’ın başkanlığında yapılan toplantıda, heyet 2014-2015 öğretim yılında Üniversitemizde öğrenim gören Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı   burslusu öğrencilerle ilgili bilgi paylaşımında bulunmuştur.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Murat Demirkan yaptığı konuşmada, üniversitemizin yabancı dil olarak Türkçe öğretimi konusuna verdiği önemi belirtmiş, konuyla ilgili Yüksekokulumuzun ve Üniversitemizin geleceğe yönelik projelerinden bahsetmiştir. Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Leyla Coşan ise Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı burslusu öğrencilerin yurt, ikametgah belgesi ve sağlık sorunlarıyla ilgili konulara dikkat çekmiştir.

Yabancılar için Türkçe programı akademik koordinatörü Öğr. Gör. Aslı Fişekcioğlu ise uygulanan eğitim programının içeriği ile ilgili sunum yapmıştır.  Toplantıda, özellikle akademik Türkçe eğitimin niteliğini arttırmaya yönelik yeni projeler geliştirme kararı alınmıştır.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 11.12.2014 16:20:56 tarihinde güncellenmiştir.