İngilizce Birimi Müfredat Geliştirme ve Ölçme Değerlendirme Komisyonları Toplantısı

Yüksekokulumuzda Müdür ve Müdür Yardımcılarının katılımıyla 18 Kasım 2014  tarihinde İngilizce hazırlık programına yönelik Müfredat, Materyal Geliştirme ve Ölçme- Değerlendirme süreçlerinin ele alındığı toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya İngilizce hazırlık birimi,  müfredat geliştirme komitesi,  ölçme-değerlendirme  komitesi üyeleri yanı sıra Atatürk Eğitim Fakültesi’nin İngilizce Öğretmenliğinden uzman  hocalar katkı sağlamışlardır.

Toplantıda, İngilizce hazırlık birimindeki süreçlerin genel tablosunun değerlendirilmesinin ardından, iyileştirme ve geliştirmeye yönelik hedefler belirlenmiş, düzenli aralıklarla konuya ilişkin toplantıların, uzman hocaların katılımıyla sürdürülmesi kararı alınmıştır.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 19.11.2014 12:13:30 tarihinde güncellenmiştir.