Fransızca Hazırlık Birim Toplantısı

6 Ocak 2015 tarihinde Prof. Dr. Murat Demirkan, Fransızca biriminde görev yapan yabancı uyruklu öğretim elemanları ile bir toplantı yapmıştır. Toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Murat Demirkan, Fransızca biriminin gelişmesi için yapılması gereken özel çalışmalardan ayrıntılı bir şekilde bahsetmiştir. Üniversitemizde görev yapan yabancı uyruklu öğretim elemanlarının yürüteceği farklı projeleri detaylı bir şekilde tanıtan Prof. Dr. Murat Demirkan, Yüksekokulumuzun Fransızca biriminin gelişmesine yönelik her türlü desteği sağlayacağını ifade etmiştir. Müdürümüz, toplantıda özellikle öğrencilerimizin dil seviyelerine uygun materyal geliştirmenin ve inovasyonun önemini vurgulamıştır.

Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Leyla Coşan ise, yapılacak gerçekçi projelerin hazırlık sınıflarındaki eğitim kalitesini arttıracağının altını çizerek, üniversitenin yabancı uyruklu öğretim elemanlarından beklentilerini dile getirmiştir.

Fransızca Eğitim Koordinatörü Aylin Şenalp ise, birimde görev yapan yabancı uyruklu öğretim elemanlarının aldıkları görevlerle ilgili ayrıntılı bilgi vererek, Fransızca birimini geliştirmeye yönelik projelerden bahsetmiştir.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 09.01.2015 13:15:39 tarihinde güncellenmiştir.