Almanca Birimi Müfredat Geliştirme ve Ölçme Değerlendirme Komisyonları Toplantısı

Yüksekokulumuzda Müdür ve Müdür Yardımcılarının katılımıyla 24 Kasım 2014  tarihinde Almanca hazırlık programına yönelik Materyal Geliştirme ve Ölçme-Değerlendirme süreçlerinin ele alındığı toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Almanca hazırlık birimi müfredat geliştirme komitesi,  ölçme-değerlendirme  komitesi üyeleri ve tüm okutmanların yanı sıra Türk-Alman Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği Anabilim Dalı ve Fen-Edebiyat Fakültesi Almanca Mütercim-Tercümanlık Bölümünden uzman hocalar katkı sağladılar.

Toplantıda, Almanca hazırlık birimindeki süreçlerin genel tablosunun değerlendirilmesinin ardından, iyileştirme ve geliştirmeye yönelik hedefler belirlenmiş, yeni pilot proje ve uygulamalara başlanmasına karar verilmiştir. Konuya ilişkin toplantılar, uzman hocaların katılımıyla, düzenli aralıklarla sürdürülecektir.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 25.11.2014 13:51:19 tarihinde güncellenmiştir.