Akademik Genel Kurul Toplantısı I

24 Ekim 2014 saat 15:30’da Enstitü Binası Konferans Salonunda I. Akademik Genel Kurul toplantısı düzenlendi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Yeni Müdürümüz Prof. Dr. Cemal YILDIZ kendini ve yeniden atanan Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Gülay YILMAZ ile yeni atanan Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Leyla COŞAN'ı tanıttı.

Daha sonra Prof. Dr. Cemal YILDIZ tarafından eski Müdür Yardımcısı Z. Mine ERYOLDAŞ'a çalışmalarından ve katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Toplantıda Prof. Dr. Cemal YILDIZ, yönetim anlayışı, hedef ve beklentiler konusunda katılımcılara yönelik açıklamalarda bulundu.

Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Gülay YILMAZ ise Marmara Üniversitesi Yabancı Dil ve Türkçe Hazırlık Sınıfları Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönergesinde yapılan değişiklikleri bir sunum eşliğinde katılımcılara aktardı.

Toplantı Akademik Personelin dilek ve görüşlerini bildirmelerinin ardından Prof. Dr. Cemal YILDIZ'ın kapanış konuşması ile sona erdi.

Bu sayfa Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından en son 28.10.2014 12:03:25 tarihinde güncellenmiştir.